Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

From Dub 2 Dubstep | 26.11.10 at Bios





From Dub To Dubstep
The Scientist
The Upsetters
Sgt Pokes
Mala
Loefah
Pinch

Stage B:
Μensah
Mc Crazy D

w/Fresh Things First, Anna Mystic, Professor Skank and Billy Widz.

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010
Είσοδος: 15 Ευρώ (προπώληση από το ταμείο του ΒΙΟS και ηλεκτρονικά από τοwww.bios.gr) & 18 Ευρώ (ταμείο).
Ώρα Προσέλευσης: 21.30

Το BIOS και οι Fresh Things First παρουσιάζουν την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου
το project From Dub to Dubstep, ένα ολοήμερο αφιέρωμα στην μουσική και την κουλτούρα του πιο underground κινήματος του 21ου αιώνα. Ολόκληρο το κτίριο του BIOS θα φιλοξενήσει προβολές, live και dj sets μερικών από τα πιο επιδραστικά ονόματα του είδους από τη δημιουργία του μέχρι και σήμερα.

Ο Scientist, ένας από τους κορυφαίους dub reggae παραγωγούς θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα με τους Upsetters, την μπάντα του Lee Scratch Perry, ενώ θα εμφανιστούν επίσης για πρώτη φορά όλοι μαζί οι Digital Mystikz, καθώς και ο ιδιοκτήτης της Tectonic, μίας από τις μεγαλύτερες ανεξάρτητες δισκογραφικές εταιρείες του είδους, Pinch.

Τέσσερις από τους πρωτοπόρους της dubstep σκηνής ενώνονται σε ένα κοινό πρότζεκτ, το Scientist Launches Dubstep into Outerspace, μαζί με μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της ιστορίας της dub.Το συγκεκριμένο project θα πραγματοποιηθεί σε 4 μόνο πόλεις – 3 της Μεγάλης Βρετανίας και στην Αθήνα.


Στο δεύτερο stage του ΒΙΟS θα εμφανιστεί ο Μensah, ένας από τους δημιουργικότερους παραγωγούς της σκηνής του Bristol μαζί με τον MC Crazy D, που έχει ντύσει με τα φωνητικά του πολυάριθμες παραγωγές καλλιτεχνών όπως o Skream,o Benga, o Coki και ο Tubby κα.

Στα πλαίσια των παράλληλων δράσεων του φεστιβάλ, θα προβληθεί για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό το ντοκιμαντέρ BassWeight , ένα ταξίδι στα άδυτα του κόσμου της dubstep, από την γέννηση του είδους στο Νότιο Λονδίνο μέχρι την διάδοση του παγκοσμίως, με συνεντεύξεις και μαρτυρίες των σημαντικότερων παραγωγών και djs του είδους, όπως η Mary Anne Hobbs,ο Skream και ο Benga , που έχουν υπάρξει ζωτικοί παράγοντες στην εξέλιξη του πιο underground μουσικού κινήματος του 21ου αιώνα.


facebook event: 
http://www.facebook.com/event.php?eid=164414423592973





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου